Altres accions de divulgació

DONACIÓ: La doctora Teresa Martínez Figuerola ha fet una donació al Museu del Disseny Hub de Barcelona (DHUB) d’una part de l’obra gràfica d’Alexandre Cirici Pellicer feta durant la dècada dels anys 50 (gener 2014)
L’objectiu d’aquesta donació és crear una col·lecció de l’obra més representativa d’aquest autor, resultat de la recerca de la investigadora en el treball de tesi doctoral Gráfica publicitaria: La trayectoria profesional de Alexandre Cirici Pellicer (1914-1983). Una biografía gráfica. Aquesta col·lecció ha passat a formar part del fons patrimonial de la ciutat de Barcelona i es pot visitar a l’exposició permanent del Museu del Disseny de Barcelona, on forma part de la secció dels pioners del disseny gràfic a Espanya.


 

NORMATIVA I METODOLOGIA PER A LA RECERCA (TFG)
Durant el curs 2010-11, la doctora i coordinadora de GREDITS, Teresa Martínez, va dissenyar la normativa i metodologia per a la recerca dels estudis de GRAU. En el següent curs, es van introduir en forma de seminaris, impartits per ella mateixa, als estudiants de final de GRAU.