Sense categoria

El Practice Research Symposia 2015 a Bau

Enguany Bau té el plaer d’acollir el Practice Research Symposia, una trobada acadèmica del projecte ADAPT-r ITN – Architecture, Design and Art Practice Training-research, organitzat pel RMIT University – School of Architecture & Design. Es tracta d’una trobada internacional que reuneix a investigadors i investigadores de doctorat, les recerques dels quals versen entorn del disseny i l’arquitectura.

rmit

Coincidint amb l’esdeveniment tindrem un seminari obert sobre metodologies de recerca i formes d’abordar la recerca amb, sobre i des del disseny. Per a això comptarem amb presentacions de Marcelo Stamm (degà de recerca de RMIT) i Richard Blythe (degà, escola d’arquitectura i disseny), i per part de Bau, presentaran tres representants de GREDITS: Blanca Callén, co-directora del Màster en Recerca i experimentació en Disseny, Mariona Genís coordinadora d’Innovació Pedagògica en i mitjançant el Disseny, i Jaron Rowan de la línia de recerca Objectologies.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 26 de 9 a 11h a l’espai polivalent de l’edifici A de Bau (C/ Pujades 118). És gratuït i obert, està especialment indicat per a investigadors/es de disseny, art i arquitectura, i per a estudiants que estiguin plantejant-se realitzar la seva tesi doctoral.

Posteriorment el dissabte 28 i diumenge 29 hi haurà presentacions obertes de projectes de recerca. Per assistir a aquestes activitats és necessari inscriure’s a http://adapt-r.eu/practice-research-symposia/

RMIT 15 taula

RMIT 15 taula2
Dr. Richard Blythe – Dr. Marcelo Stamm – Dr. Jaron Rowan – Dra. Mariona Genís – Dra. Blanca Callén