Sense categoria

Futures Seminar and Lab – Barcelona 2015

Del 21 al 23 de juny va tenir lloc a BAU la 2a. trobada de l’Associació Europea d’Antropòlegs (EASA) amb el títol Futures Seminar and Lab – Barcelona, que enguany ha comptat amb la col·laboració de la línia d’Objectologies en la seva organització.

L’origen d’aquestes trobades neix l’any 2014 amb la creació de la Future Anthropologies Network, una xarxa d’antropòlegs/es interessats/des en debatre, reflexionar i desenvolupar recerques amb el futur com a temàtica en qüestió.

 

En la present edició varen participar Sarah Pink de RMIT University, Juan Francisco Salazar de la University of Western Sydney, Tomás Sánchez Criado de la UOC, Simone Abram de Durham University, Débora Lanzeni i Elisenda Ardévol de IN3-UOC, i Karen Waltorp de l’Aarhus University.

 

Objectologies va organitzar un Walking Seminar al Poble Nou, on es va explorar el barri a la recerca d’objectes, espais i materials que, posteriorment, es posaran a la venda en una subhasta a celebrar l’any 2030. El valor futur d’aquests elements es va mesurar en relació amb la capacitat per etnografiar, especular i generar narratives sobre ells.

 

 

foto 01

relatograma 01Relatogrames de la trobada de Carla Boserman