Sense categoria

Un dia trist per al món del disseny

El passat 4 de febrer ens va deixar Anna Calvera Sagué, professora de la Universitat de Barcelona i un referent en el món del disseny al nostre país.
Graduada en Disseny Gràfic l’any 1975 i Doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona era professora d’Història i Teoria del Disseny i d’Estètica a la UB. Membre de la Design History Society i altres agrupacions tant nacionals com estrangeres. Autora, entre d’altres, de Arte¿? Diseño (Gustavo Gili, 2003), De lo bello de las cosas (Gustavo Gili, 2007) o del recent Crits a la paret i poemes visuals, dedicat al treball de Josep Pla-Narbona. Coordinadora del llibre La Formació del sistema disseny Barcelona (1914-2014), un camí de modernitat. Comissària de l’exposició Disseny gràfic: d’ofici a professió, que es pot veure al Museu del Disseny. Directora de les tesis d’alguns membres de GREDITS.
Tots trobarem a faltar el seu entusiasme en pro del disseny gràfic i la comunicació visual. Estranyarem a una persona de referència tant des del coneixement com des de la docència i la divulgació.