Mafe Moscoso

Mafe Moscoso. Doctora acreditada en Antropologia (Freie Universität Berlin) (2011), màster en Migraciones y Refugio (UAM) (2006), màster en Cultural Studies (UASB) (2004). Estada postdoctoral a l’Area of Area Studies (2012), de la Freie Universität Berlin.

Tercer Premi Nacional de recerca Marqués de Lozoya a Espanya (2011); candidata al Ernst-Reuter-Prize pel Departament d’Antropologia de la Freie Universität Berlin (2011). Ha estat docent i investigadora en diverses universitats a Europa i Amèrica Llatina.

Actualment és professora titular i investigadora a BAU. Entre d’altres, és autora del llibre “Biografía para uso de los pájaros: infancia, memoria y migración” (2013). Escriu i experimenta en diferents formats i llenguatges. Els seus treballs han estat publicats en revistes acadèmiques, llibres, zines i altres mitjans. Col·labora amb Estado Mental, el Diario, El Salto, entre d’altres.

Les seves principals línies de recerca són la memòria i les migracions, l’etnografia experimental i els estudis i pràctiques anti-colonials i feministes. Durant els últims anys, s’ha endinsat en el camp de les metodologies trans-disciplinàries i experimentals, desenvolupat projectes, tallers i seminaris, dins i fora de la universitat. El seu quefer posa en joc l’etnografia, l’art/disseny i l’escriptura.