> Dra. Mara Martínez MorantExposicióI+D+I

Exposició virtual Itineraris Posthumanistes

Mara Martínez (Gredits) i Josep Martí Pérez (CSIC) són les coordinadores de l’exposició virtual Itineraris Posthumanistes. La direcció d’art està a càrrec de Roc Albalat (professor al Grau en Disseny de BAU) i les dissenyadores Ana Guerrero, Paula Martínez Soriano i Paula Román (alumni del Màster Universitari Bau) són les responsables de la creació i el disseny de les imatges. Els textos són de Josep Martí, Mara Martínez Morant i Jaume Vallverdú.

L’exposició virtual es desenvolupa dins del projecte de recerca d’I+D+I «El cos i el gènere dins del marc epistemològic conceptual del posthumanisme» (FEM2016-77963-C2-1-P) dut a terme a la Institució Milà i Fontanals de Recerca en Humanitats (CSIC), Barcelona. Amb la col·laboració de GREDITS (Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social).

A l’exposició virtual, després d’una breu introducció, s’hi presenten diferents àmbits –Idees, Cos, Animals, Vegetals, Objectes, Sons, Creences i Antropocé– de la nostra realitat vistos des de la perspectiva teòrica del posthumanisme. Les imatges que s’hi exposen han estat generades amb eines d’intel·ligència artificial.

Visita l’exposició