Gri-Gri Pixel, taller de fabricació de mobiliari urbà

La segona edició de Grigri Pixel 2017 se celebrarà a Barcelona del 2 al 12 de novembre. Durant el taller de producció es dissenyaran i construiran elements de mobiliari urbà amb llicència lliure per l’espai veïnal del Passatge Trullàs, al Poblenou.

Basant-se un procés d’investigació previ, es realitzarà un diagnòstic participatiu per conèixer quines són les problemàtiques, amenaces, potencialitats i sabers locals que operen actualment al barri del Poblenou i, més concretament, al passatge Trullàs. Els resultats d’aquest procés ajudaran a definir el disseny (funcions i característiques) de l’grigri-amulet que es construirà col·lectivament i que servirà per protegir les comunitats i espais que conformen l’ecosistema particular del passatge Trullàs i el Poblenou.

Grigri Pixel neix a Medialab Prado (Madrid) per iniciativa de Susana Moliner, comissària i productora cultural, amb una àmplia experiència en la producció i mediació cultural. Aquest laboratori de producció està dissenyat i dinamitzat per Enorme Studio (Madrid), un equip de arquitectxs especialitzats en urbanisme tàctic; Yago Torroja (Madrid), enginyer electrònic i professor a la Universitat Politècnica de Madrid i Blanca Callén (Barcelona), investigadora, membre de GREDITS i professora a BAU, Centre Universitari de Disseny, qui treballa en col·laboració amb HANGAR (Barcelona). En aquesta edició del Grigri Pixel 2017 a Barcelona, es comptarà amb la col·laboració de dos makers provinents del continent africà: Modou Ngom (Senegal) i Zineb El Fasiki (Marroc).

La convocatòria per a participants del taller estarà oberta des del dimarts 10 d’octubre fins al divendres 20 d ‘octubre (a les 00h). La matrícula al taller és gratuïta i els participants tindran a la seva disposició totes les eines i materials necessaris, a més dels àpats cobertes durant els caps de setmana. El taller es desenvoluparà tant en anglès com en francès i / o en espanyol.

HANGAR (Passatge Emilia Coranty, 16) – Passatge Trullàs (Poblenou)
Del 2 al 12 de Novembre 2017

Més informació