> Dr. Jorge L. MarzoActe públicHª de l'art i el disseny

Jorge L. Marzo a les ‘IX Jornades d’Especialització en Història de l’Art’ (UAM)

El Departament d’Història i Teoria de l’Art de la Universitat Autònoma de Madrid organitza les IX Jornades d’Especialització en Història de l’Art, que en aquesta edició porten per títol: Art i nous mitjans II: imatges i veritat en el temps d’internet. En aquesta trobada s’abordarà la manera en què es construeixen succedanis de veritat des de la propaganda, el poder i els mitjans en la societat i la cultura contemporànies, així com les estratègies artístico-polítiques que, acceptant el desafiament d’Hannah Arendt i més contemporàniament de Judith Butler, plantegen la necessitat de dir i fer visible la veritat.

Intervenen: Jorge Luis Marzo, professor de BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona; Miguel Rivas, investigador “Juan de la Cierva – Formació” a la Universitat del País Basc i Carmo Azeredo, comissària i màster en Història de l’Art Contemporani i Cultura Visual (UAM-UCM).

Dia 27 de novembre de 2020.

Lloc: Salón de actos de La Corrala (calle Carlos Arniches nº3, Madrid)

Consultar aquí el programa complert: https://www.devisiones.com/post/arte-y-nuevos-medios-ii-im%C3%A1genes-y-verdad-en-el-tiempo-de-internet

Inscripció gratuïta a noemi.deharo@uam.es