Inmaterial ja forma part de la plataforma REDIB i del directori DOAJ

La revista científica de BAU, Inmaterial. Diseño, Arte y Sociedad, en el seu itinerari d’adequació, tant pels seus continguts com per tots els requisits que cal complir per a poder formar part de les diverses plataformes i bases de dades constituïdes per múltiples revistes i llibres de caràcter científic, ha assolit dues noves fites: formar part de REDIB i haver estat acceptada en el DOAJ.

Des de principis de març 2020, Inmaterial va passar a formar part de la Red Iberoamericana de Innovación y Conocimiento Científico (REDIB), una plataforma d’agregació de continguts científics i acadèmics en format electrònic que, a través de les eines tecnològiques, facilita l’accés, la difusió i la valoració de la producció científica generada en l’àmbit iberoamericà en sentit geogràficament no restrictiu.

Paral·lelament, Inmaterial ha estat acceptada en el Directory of Open Access Journals (DOAJ). Aquest directori internacional referencia revistes que contemplen els estàndards que presenta Inmaterial: accés lliure, ser científica i acadèmica, tenir revisió cega per parells, control de la qualitat editorial i ser gratuïta. Aquest nou avanç en la indexació d’Inmaterial és, també, un nou al·licient per a totes aquelles autores i autors que desitgin presentar els seus papers candidats a ser publicats en la revista.

Podeu consultar tots els números d’Inmaterial aquí.