Mariona Genís ha participat a Anidar 2021

El cicle Conversaciones ANIDAR: Arquitectura y Niñez és un espai de reflexió i conversa sobre el vincle entre la infància i la pràctica de l’arquitectura. En cada trobada, l’investigador en la matèria Jorge Raedó, dialogarà amb diferents especialistes i referents en l’àmbit provinents de diverses parts del planeta.

Mariona Genís va participar en el cicle Conversaciones ANIDAR: Arquitectura y Niñez el passat dilluns 14 de juny, un cicle que es transmet en viu cada dilluns via YouTube i al Facebook d’ARQA.

L’objectiu de les xerrades és aprendre de l’experiència de grans professionals que aborden el camp d’investigació i acció delimitat per la infància, l’arquitectura/art i l’educació des de diferents punts de vista en contextos socioeconòmics i geogràfics diversos. Cada infància té necessitats específiques que els projectes educatius o arquitectònics han de satisfer.

Mariona Genís és Doctora arquitecta per la UPC i professora del Grau en Disseny a BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona (Universitat de Vic). Membre del grup de recerca GREDITS (Disseny i transformació social), en el qual coordina la línia de Recerca en Pedagogia i Disseny. Investiga sobre l’espai educatiu en totes les seves escales i sobre mètodes per restaurar els edificis històrics. Col·labora amb el COAC en el desplegament del seu programa educatiu Arquiescola. En l’àmbit professional és sòcia de l’estudi Arquitectura Genís Planelles, que treballa especialment en projectes vinculats a l’espai educatiu, la memòria històrica i els espais saludables.

 

Podeu veure la seva intervenció aquí, o trobar més informació sobre el cicle.