Projectes del grup

e-Ludens. Umbrales Urbanos / Calles Habitables

El Projecte e-Ludens Umbrales Urbanos / Calles Habitables. Sant Martí de Provençals té com a objectiu millorar la vida urbana i relacional entre els diversos agents socials del Carrer Perú-Paraguai mitjançant processos de co-disseny de dispositius per a fer més habitables els entorns de les tanques dels equipaments públics i l’elaboració d’una plataforma social i digital per a enfortir la comunitat i un coneixement compartit del barri.
Web del projecte

Coordinat per: GREDITS
IP: Dra. Mariona Genís et al.
Entitats participants:
City F.O.V Urban Lab / Arquitectura Social / BAU Centre Universitari d’Arts i Disseny / Taula Eix Pere IV

Actuar en la emergencia

Un programa de recerca obert i públic sobre les possibilitats del disseny
(i del pensament creatiu que el nodreix i acompanya) en relació a les emergències que plantegen els efectes de la present crisi, però també és una mirada a més llarg termini amb la intenció d’oferir rutes diferents a les que ens han conduït on estem.
Web del projecte

Coordinat per: GREDITS
IP: Dr. Jorge L. Marzo
Entitats participants:
Real Academia de España en Roma, GREDITS, BAU Centre Universitari d’Arts i Disseny

Amb mirada de dissenyadora gràfica

Una iniciativa per a donar visibilitat a les dissenyadores gràfiques de Catalunya i atorgar-los el reconeixement que mereixen. Un projecte que fins avui ha inclòs una exposició itinerant, una taula rodona en BAU en el marc del cicle Interferències, la participació en l’III Simposi de la Fundació Història del Disseny i la publicació d’un paper en la revista PAD Journal.

Coordinat per: GREDITS
IP: Dra. M. Àngels Fortea
Entitats participants:
UVic-UCC; BAU Centre Universitari d’Arts i Disseny; Institut Català de la Dona; Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya