GREDITS

Rebecca Gil Mutell

Doctora en Belles arts per la Universitat de Barcelona el聽2016 i Llicenciada en Belles arts, especialitat Imatge per la Universitat de Barcelona, 2007 (Premi extraordinari de Doctorat del curs acad猫mic 2014-2015).

脡s professora agregada a聽l鈥櫭rea d鈥橝rt聽i聽coordinadora de聽l’脌rea de Cultura, a Bau, Centre Universitari de Disseny, adscrit a la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya.

Membre fundadora de l鈥橝ssociaci贸 Cultural AtelieRetaguardia. Heliograf铆a Contempor谩nea a聽Barcelona (2007-2012), grup de treball dedicat a la investigaci贸 i la pr脿ctica art铆stica de la fotografia. Des del 2014, coordina Factor铆a Heliogr谩fica, un centre de producci贸 i investigaci贸, que ofereix la planificaci贸 de diferents serveis relacionats amb el mitj脿 audiovisual a聽Barcelona.

Els seus treballs personals s鈥檋an exhibit i publicat a聽diverses institucions i galeries, com ara: la Galeria Tagomago de Barcelona, el 2010; 脡clats de la photographie, al Mus茅e Adrien Mentienne de Bry-sur-Marne (Fran莽a), el 2011 i a La Virreina. Centre de la Imatge, a Barcelona el 2013-14, entre d’altres. El 2001 va guanyar la Beca Antonio Saura de la Diputaci贸 General d鈥橭sca per a la realitzaci贸 del projecte ArquitecturArchitekturArchitecture.

Not铆cies relacionades

See all our news