Rebecca Gil Mutell

Doctora en Belles arts per la Universitat de Barcelona el 2016 i Llicenciada en Belles arts, especialitat Imatge per la Universitat de Barcelona, 2007 (Premi extraordinari de Doctorat del curs acadèmic 2014-2015).

És professora agregada a l’Àrea d’Art i coordinadora de l’Àrea de Cultura, a Bau, Centre Universitari de Disseny, adscrit a la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya.

Membre fundadora de l’Associació Cultural AtelieRetaguardia. Heliografía Contemporánea a Barcelona (2007-2012), grup de treball dedicat a la investigació i la pràctica artística de la fotografia. Des del 2014, coordina Factoría Heliográfica, un centre de producció i investigació, que ofereix la planificació de diferents serveis relacionats amb el mitjà audiovisual a Barcelona.

Els seus treballs personals s’han exhibit i publicat a diverses institucions i galeries, com ara: la Galeria Tagomago de Barcelona, el 2010; Éclats de la photographie, al Musée Adrien Mentienne de Bry-sur-Marne (França), el 2011 i a La Virreina. Centre de la Imatge, a Barcelona el 2013-14, entre d’altres. El 2001 va guanyar la Beca Antonio Saura de la Diputació General d’Osca per a la realització del projecte ArquitecturArchitekturArchitecture.